Praktische training, coaching en advisering

voor overheid en mkb

Uit de praktijk weten wij dat als u ondersteuning zoekt op het vlak van bijvoorbeeld management, organisatorisch en financieel beleid of mediavraagstukken u vooral zo snel mogelijk met een inhoudelijke gesprekspartner de mogelijkheden wilt verkennen. De ViSi Groep bestaat uit ervaren professionals en wordt zonder overhead gerund. Geen account managers, maar direct contact met de professional die uw vraagstuk in kaart brengt en een concrete oplossing voorstelt.

Dat doen wij in een evenwichtige balans tussen visie en praktische aanpak. In onze ogen gaat het een niet zonder het andere. Denk en doen bij elkaar gecombineerd, en wat elkaar versterkt om de meest geschikte aanpak op een zo praktische mogelijke wijze gestalte te geven.

Wij ondersteunen organisaties bij training & coaching, bij mediation & conflictbemiddeling en bij financiële en juridische vraagstukken. De ondersteuning kan zowel bestaan uit advisering als uit interim inzet en is gefundeerd op solide theoretische kennis en ruime praktijkervaring.

Wij verkennen in vrijblijvend gesprek graag met u op welke wijze wij u bij uw vraagstuk kunnen ondersteunen.

Partners

Rinus Vissers

Rinus Vissers is de VI in de naam van de VISI groep. Partner, ondernemer en specialist op de vakgebieden financial management en mediamanagement. Een ervaren  professional die met evenveel plezier met u samenwerkt als het gaat over visie en strategie, als wanneer er praktisch handen uit de mouwen moeten worden gestoken. Daarbij zet hij vele jaren lijnmanagementervaring graag voor u in.

Yvonne Sieverts

Yvonne Sieverts draagt de SI bij in de naamgeving van de VISI groep. Als professional met een juridische achtergrond en vele jaren ervaring in vraagstukken bij gemeenten en ander overheidsorganisaties gaat ze graag met u aan de slag in een afgewogen mix tussen beleid en praktijk. Een van de actuele specialisaties van Yvonne is privacy, waar zij een door VNG bekroonde best practice in Nederland heeft geleid.